Dostali jste platební rozkaz od WLG Invest - právní pomoc ZDARMA!

15.04.2011 19:23

V souvislosti s reportáží uveřejněnou v televizních novinách na TV Prima dne 15. 4. 2011 vyzýváme všechny, kdo dostali elektronický platební rozkaz, jehož návrh podala společnost WLG Invest (se sídlem ve Zlíně) a týká se smluv, jež jsou starší než 3 roky - dlužné částky vymáhají i prostřednictvím společnosti CAV s. r. o. se sídlem v Hradci Králové. Pomůžeme zdarma - převezmeme váš případ a zdarma za vás podáme odpor. 

 

!! NUTNÉ !!

Ozvěte se, prosím, obratem.

(pracovní doba naší advokátní kanceláře je PO - PÁ od 8 do 17 hodin)

Lhůta na podání odporu je maximálně 15 dní!

 

Nabídka právní obrany ZDARMA je stále platná. V současnosti máme za sebou již několik desítek úspěšně vyřešených případů, ve kterých jsme ochránili naše klienty! Prosím, pište na poradna@poradnaveritele.cz nebo rovnou volejte na telefonní číslo: 777 905 815 (pracovní doba naší advokátní kanceláře je PO - PÁ od 8 do 17 hodin). Vše vyřešíme a postaráme se o případ tak, abyste společnosti WLG Invest nemuseli nic platit. Naše služby pro vás jsou zdarma. Je však důležité, abyste nám podklady předali včas!

 

NUTNÉ!

Abychom vás mohli v případu právně zastoupit, musíte nám doporučenou poštou zaslat:

1/ kopie veškerých podkladů od soudu s vyznačeným datem převzetí zásilky - tzn. napsané datum, kdy jste si na poště dopis vyzvedli

2/ originál plné moci a originál smlouvy o právním zastoupení - tyto dokumenty vám zašleme e-mailem - vy je vyplníte, podepíšete a pošlete obratem doporučenou poštou na adresu: Poradna věřitele, Kotevní 4, 150 00 Praha 5

3/ to vše musíte stihnout k nám doručit (tzn. musíme to obdržet) nejpozději do 13 dní od převzetí zásilky na poště (lhůta se počítá včetně svátků a víkendů!)

4/ nestihnete-li tuto lhůtu a překročí-li 15tý den od převzetí dopisu, nelze s vaším případem již nic dělat a budete muset svůj dluh včetně vysokých nákladů řízení zaplatit - lhůta na podání odporu je stanovena zákonem a je nepřekročitelná!

 

 

UPOZORNĚNÍ! V poslední době se k nám dostalo k posouzení větší množství špatně sepsaných odporů - lidé si je sepsali sami, bez kvalifikované právní rady. Proto vyzýváme všechny - než se pustíte do podobného dobrodružství - konzultujte s námi tento právní krok! Ušetříte si spoustu starostí a nepříjemností! 

Akutualizováno k: 24.11.2011