Chcete vymáhat svoji pohledávku? Rádi vám pomůžeme!

10.06.2011 14:17

Rádi vám s případem pomůžeme! Náš odborný tým právníků vám může nejen zdarma poradit, ale také vás ve sporu zastoupí. Předpokladem je podepsání plné moci a smlouvy o správě pohledávek/y.

 

Poplatky, které vás v této souvislosti čekají:

  • zaplacení soudního poplatku - ten hradíte přímo na účet příslušného soudu - číslo účtu, variabilní symbol a vyčíslená částka vám přijde písemně od soudu, a to prostřednictvím právního zástupce. Výše soudního poplatku se odvíjí od výše žalované částky. Bližší informace ZDE
  • Administrativní poplatek: fyzická osoba 500 Kč, právnická osoba 1.000 Kč - jedná se o poplatky za telefony, náklady na poštovné, kopírování, komunikaci se soudem, exekutorem atp.
  • Budete-li požadovat kontrolu svého dlužníka, zda na něj už není vedená exekuce - pak se platí za přístup do registru Exekutorské komory ČR. Tento přístup je zpoplatněn vždy a platí se pro každé prověřované jméno zvlášť. Můžete si o prověření zažádat přímo u komory, nebo naším prostřednictvím při schůzce v Poradně - poplatek se hradí v hotovosti.
  • Náklady na advokáta:   NEHRADÍTE
  • Náklady na exekutora: NEHRADÍTE (v případě, že exekutor nic nevymůže, přechází povinnost uhradit náklady s touto činností spojené na věřitele - v našem případě máme exkluzivní smlouvu, která zaručuje, že věřitel v podobném případě NIC NEHRADÍ).